Granatkastingen fra Gaza fortsetter

Natt til mandag ble det kastet to granater over grensegjerdet fra Gaza mot en patrulje fra det israelske forsvaret.
Soldater fra IDF patruljerer ved Gaza-grensen. (Illustrasjonsfoto: IDF.)
Soldater fra IDF patruljerer ved Gaza-grensen. (Illustrasjonsfoto: IDF.)

Angrepet fant sted sør på Gaza-stripen, og ingen er rapportert skadet, ifølge Times of Israel. Den senere tiden har en rekke lignende angrep funnet sted.

Dette siste granatangrepet kom samtidig som den jødiske påskefeiringen ble innledet. I anledning feiringen av pesach, har det israelske forsvaret iverksatt ekstraordinære sikkerhetstiltak. Allmenn trafikk til og fra Vestbredden er stanset fra mandag til onsdag, men det gis unntak for trafikk med humanitære og medisinske formål. Ifølge forsvarsminister Moshe Ya’alon vil ferdselsbegrensningene avsluttes midnatt onsdag, dersom IDF sine sikkerhetsvurderinger tillater det.

Mandag morgen var ekstra sikkerhetspersonell utplassert over hele landet i forbindelse med beredskapsøkningen i påsken. Til tempelhøyden i Jerusalem var det kun muslimske kvinner og menn over 50 år med israelsk statsborgerskap som fikk adgang i dag. Turister og jøder fikk ikke komme inn, på grunn av faren for konflikter.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise