Har ikke alle barn rett til å komme trygt hjem fra skolen?

Rachel Frankel er mor til en av de tre kidnappende israelske tenåringene. – Vi har bare lyst til å få dem hjem og gi dem en klem, sa hun i FNs Menneskerettighetsråd tirsdag. Se og del hennes sterke appell.

Rachel Frankel i FNs Menneskerettighetsråd 24. juni 2014. (Skjermdump fra FNs streaming)
Rachel Frankel i FNs Menneskerettighetsråd 24. juni 2014. (Skjermdump fra FNs streaming)

Mødrene til de tre kidnappede israelske tenåringene deltok i et møte i FNs Menneskerettighetsråd tirsdag. De takket FNs generalsekretær og Røde Kors for fordømmelsen av kidnappingen, men påpekte at “mye mer kan bli gjort og bør gjøres av mange flere”.

– Vi ber alle gjøre det de kan for å få våre sønner tilbake, sa Rachel Frankel på vegne av guttenes foreldre.

– Enhver mors mareritt er å vente og vente i det uendelige på at barnet skal komme hjem. Vi ønsker å uttrykke vår dype takknemlighet for bølger av bønner, støtte og positiv energi som har strømmet inn fra hele verden, sa Frankel.

Før og etter morens appell var det anklager rettet mot Israel som dominerte innleggene til delegatene i FNs Menneskerettighetsråd.

Se hele Rachel Frankels appell her (begynner fra 02.26):

 

Forrige artikkel– Den som dreper en jøde kommer til himmelen
Neste artikkelIsraelsk pianist gir gratiskonsert i Vestfold
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.