– Hamas er ansvarlige, og vil få betale

Israels statsminister Benjamin Netanyahu. (Foto: GPO)
Israels statsminister Benjamin Netanyahu. (Foto: GPO)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

To timer etter at Gil-Ad Shaar, Eyal Yifrah og Naftali Frankel ble stedt til hvile i en felles begravelsesseremoni møtte Netanyahu pressen på vei inn til kveldens ekstraordinære møte i regjeringens sikkerhetsråd.

Med forsvarsminister Moshe Ya’alon og forsvarssjef Benny Gantz ved sin side i Forsvarsdepartementet i Tel Aviv, uttalte Netanyahu at enhver som bærer på illusjonen om at de kan oppnå noe gjennom terror vil bli skuffet.

– De vil få det nøyaktig motsatte resultatet, sa han ifølge Jerusalem Post.

– Hamas er ansvarlige, Hamas betaler og Hamas vil fortsette å betale, sa Netanyahu.

Han la frem tre mål for fortsettelsen av den militære operasjonen. Det første er å pågripe morderne og alle som har vært delaktige i kidnappingen og drapene.

– Vi vil ikke hvile før vi kommer til den siste av dem, og det spiller ingen rolle hvor de forsøker å hjemme seg. Vi vil finne dem, selv om det skulle ta tid, sa han.

Det andre målet er å ramme Hamas’ mannskaper og infrastruktur i Judea og Samaria hardt.

– Vi har allerede arrestert hundrevis av Hamas-aktivister, stengt flere dusin av deres institusjoner, ødelagt bolighus, og mer kommer, varslet han.

Det tredje målet han presenterte er å gå til handling mot Hamas på Gaza-stripen.

– Hamas fortsetter å oppfordre til kidnapping av våre borgere, og er direkte ansvarlige for avfyring av raketter og granater mot vårt territorium, sa statsministeren.

Han fortalte at IDF i øyeblikket er i aksjon mot terrorbaser inne i Gaza, og at operasjonen vil bli utvidet etter det som viser seg å bli nødvendig.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag