Minst 17 raketter mot Israel onsdag

En rakett fra Gaza slo ned i en leilighetsbygning i Sderot natt til torsdag. Den forårsaket skade på eiendommen, men traff ingen personer. I løpet av onsdag ble minst 17 raketter avfyrt mot Israel.
Terrorister på Gaza avfyrer raketter mot Israel i økende antall. (Illustrasjonsfoto: Amir Farshad Ebrahimi / Flickr.com)
Terrorister på Gaza avfyrer raketter mot Israel i økende antall. (Illustrasjonsfoto: Amir Farshad Ebrahimi / Flickr.com)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Rakettforsvarssystemet Iron Dome rapporteres å ha avskjært to raketter onsdag kveld, en over Ashkelon og en over Netivot.

Terroristene på Gaza holdt det gående med rakettangrep gjennom hele dagen, og til sammen ble minst 17 raketter avfyrt. Eshkol-regionen ble rammet av totalt 12 av rakettene, og fire raketter eksploderte i Sdot Negev-regionen.

Etter et granatangrep onsdag kveld, gikk det israelske luftvåpenet til angrep på en granatavfyringsrampe sør i Gaza, opplyser IDF. Flere av rakettene ble imidlertid avfyrt etter den israelske aksjonen.

Dermed fortsetter eskaleringen av rakettangrepene fra Gaza, som tirsdag fikk det israelske forsvaret til å angripe 34 terrorbaser på Gaza-stripen.

Dette melder Jerusalem Post.


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise