Minst 17 raketter mot Israel onsdag

En rakett fra Gaza slo ned i en leilighetsbygning i Sderot natt til torsdag. Den forårsaket skade på eiendommen, men traff ingen personer. I løpet av onsdag ble minst 17 raketter avfyrt mot Israel.

Terrorister på Gaza avfyrer raketter mot Israel i økende antall. (Illustrasjonsfoto: Amir Farshad Ebrahimi / Flickr.com)
Terrorister på Gaza avfyrer raketter mot Israel i økende antall. (Illustrasjonsfoto: Amir Farshad Ebrahimi / Flickr.com)

Rakettforsvarssystemet Iron Dome rapporteres å ha avskjært to raketter onsdag kveld, en over Ashkelon og en over Netivot.

Terroristene på Gaza holdt det gående med rakettangrep gjennom hele dagen, og til sammen ble minst 17 raketter avfyrt. Eshkol-regionen ble rammet av totalt 12 av rakettene, og fire raketter eksploderte i Sdot Negev-regionen.

Etter et granatangrep onsdag kveld, gikk det israelske luftvåpenet til angrep på en granatavfyringsrampe sør i Gaza, opplyser IDF. Flere av rakettene ble imidlertid avfyrt etter den israelske aksjonen.

Dermed fortsetter eskaleringen av rakettangrepene fra Gaza, som tirsdag fikk det israelske forsvaret til å angripe 34 terrorbaser på Gaza-stripen.

Dette melder Jerusalem Post.

Forrige artikkelSmerteskrik, skudd og gledesutbrudd
Neste artikkelIDF trapper opp ved Gaza-grensen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/