IDF kunngjør stor militæroperasjon mot Gaza

Klokken halv ett norsk tid natt til tirsdag kunngjorde det israelske forsvaret at de har igangsatt en omfattende operasjon for å stanse terrorangrepene fra Gaza.

Det israelske forsvaret kunngjorde i natt på Twitter at de starter en stor operasjon for å bekjempe terroren fra Gaza. (Foto: Skjermdump fra Twitter)
Det israelske forsvaret kunngjorde i natt på Twitter at de starter en stor operasjon for å bekjempe terroren fra Gaza. (Foto: Skjermdump fra Twitter)

IDF skriver på Twitter at operasjonen har fått navnet “Operation Protective Edge” – som kan oversettes med noe slikt som ”Operasjon grensebeskytter”. De skriver at hensikten med operasjonen er å stanse den daglige terroren Israels innbyggere utsettes for.

Israel Radio rapporterer at det israelske luftvåpenet i øyeblikket flyr over Gaza og angriper terrorbaser, skriver Jerusalem Post.

Operasjonen kommer etter at mer enn 80 raketter har blitt avfyrt mot Israel i løpet av ett døgn.

Forrige artikkelMandag kveld: Rakettregn og forsvarsmobilisering
Neste artikkelNRK gir legitimitet til terror
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/