Israelsk trebarnsfar drept av Hamas

Dror Hanin (37) var en hjelper til det siste. Da han tirsdag kom med mat og drikke for å oppmuntre de israelske soldatene på grensen til Gaza-stripen kostet det ham livet.
Dror Hanin. (Foto: Privat)
Dror Hanin. (Foto: Privat)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Dror Hanin (37) ble det første israelske dødsofferet i den pågående operasjonen Skarp Beskyttelse. Han ble alvorlig skadet av granatild mot grensestasjonen Erez tirsdag kveld. Hanin var i området som sivilst, han hadde tatt med seg mat og drikke for å oppmuntre de israelske soldatene som tjenestegjør på fronten. Livet til Hanin stod ikke til å redde, han døde på sykehus i Ashkelon samme kveld.

Hanin etterlater seg kone og tre barn.

– Han var full av humor og alltid villig til å hjelpe. Det er få mennesker som ham, som alltid var villig til å hjelpe og bidra. Dessverre betalte han for sitt gode hjerte med sitt eget liv, sier barndomsvennen og naboen Itzik Cohen til Yedioth Aharonoth.

En 45 år gammel israelsk mann ble også skadet av splinter i det samme granatangrepet.

Samtidig med granatangrepet mot Erez, startet Hamas bombardement av israelske tettsteder rundt Gaza-stripen. Det ble også avfyrt minst to raketter mot Tel Aviv-området, som begge ble stanset av Iron Dome.

 

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelNRK med grov slagside
Neste artikkelMIFF forsvarer Israel i Fædrelandsvennen
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise