Israelsk trebarnsfar drept av Hamas

Dror Hanin. (Foto: Privat)
Dror Hanin. (Foto: Privat)

Dror Hanin (37) ble det første israelske dødsofferet i den pågående operasjonen Skarp Beskyttelse. Han ble alvorlig skadet av granatild mot grensestasjonen Erez tirsdag kveld. Hanin var i området som sivilst, han hadde tatt med seg mat og drikke for å oppmuntre de israelske soldatene som tjenestegjør på fronten. Livet til Hanin stod ikke til å redde, han døde på sykehus i Ashkelon samme kveld.

Hanin etterlater seg kone og tre barn.

– Han var full av humor og alltid villig til å hjelpe. Det er få mennesker som ham, som alltid var villig til å hjelpe og bidra. Dessverre betalte han for sitt gode hjerte med sitt eget liv, sier barndomsvennen og naboen Itzik Cohen til Yedioth Aharonoth.

En 45 år gammel israelsk mann ble også skadet av splinter i det samme granatangrepet.

Samtidig med granatangrepet mot Erez, startet Hamas bombardement av israelske tettsteder rundt Gaza-stripen. Det ble også avfyrt minst to raketter mot Tel Aviv-området, som begge ble stanset av Iron Dome.

 

Artikkelen fortsetter under annonsen


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag