Brannbombe skadet israeler sør for Jerusalem

Et israelsk bil ble angrepet med steiner og brannbombe i nærheten av den palestinske landsbyen Husan sør på Vestbredden lørdag kveld. Sjåføren måtte på sykehus med moderate skader.

Skjermdump fra Times of Israel.
Skjermdump fra Times of Israel.

En brannbombe satte et israelsk kjøretøy i brann i nærheten av den palestinske landsbyen Husan på Vestbredden lørdag kveld. Sjåføren ble evakuert til sykehus av redningsorganisasjonen Magen David Adom.

Det er også ubekreftede meldinger om at skutt ble avfyrt mot den israelske bosetningen Kedumim i nærheten av Nablus nord på Vestbredden, melder Times of Israel.

 

Forrige artikkelIDF oppsummerer Operasjon Skarp Beskyttelse
Neste artikkelDu bør støtte Israel fordi Norge står overfor de samme fiender som Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.