Fatah skryter av å ha drept tusener av israelere

Fatah bruker Facebook til å promotere vold og terror mot Israel. (Foto: Skjermdump fra Fatahs offisielle Facebook-profil)
Fatah bruker Facebook til å promotere vold og terror mot Israel. (Foto: Skjermdump fra Fatahs offisielle Facebook-profil)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

I en statusoppdatering på Fatahs offisiselle Facebook-profil 10. august, går den palestinske organisasjonen i rette med sine kritikere som for tiden forsøker å nedvurdere Fatahs evne til lederskap, skriver Palestinian Media Watch.

De har oversatt statusoppdateringen fra arabisk til engelsk, og bemerker at Fatah når Fatah skal gi utvalgte eksempler på hva de mener å ha oppnådd, velger de ikke å trekke frem fredssøkende handlinger, men heller en lang rekke terrorangrep. PMW bemerker også at tallet på 11.000 angivelige drepte israelere er fiktivt – det er åpenbart svært overdrevent.

 

Her er statusoppdateringen fra Fatah oversatt til norsk:

“Hør godt etter!
Til de som ikke kjenner Fatah, og som argumenterer imot denne store bevegelsen:

Fatah har drept 11.000 israelere.

Fatah har ofret 170.000 martyrer.

Fatah var den første som utførte operasjoner [terrorangrep] under den første intifadaen [den palestinske bølgen av vold mot Israel fra 1988 til 1993], og vi var den første palestinske fraksjonen som nådde atomreaktoren i Dimona [dette henviser til et terrorangrep mot en buss i 1988, der tre kvinner som arbeidet ved atomanlegget ble drept].

Fatah var først ute med å kjempe i den andre intifadaen [terrorangrepene fra 2000 til 2005].

Fatah var først ute med å bekjempe sionistfienden [dette henviser til kampene i den jordanske landsbyen Al-Karamah i 1968, der terrorister tilknyttet Fatah ble angrepet av Israel, og ifølge Yassir Arafat gikk seirende ut].

Fatah ledet det palestinske angrepet mot Israel i FN.

Fatah leder den fredelige motstandsbevegelsen mot Israel.

Stopp og tenk før du angriper [Fatah].”

 

Palestinian Media Watch har dokumentert at Fatah har brukt Facebook til å promotere vold og terror mot israelere under hele Gaza-krigen i sommer.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag