Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Fatah skryter av å ha drept tusener av israelere

Fatah bruker Facebook til å promotere vold og terror mot Israel. (Foto: Skjermdump fra Fatahs offisielle Facebook-profil)
Fatah bruker Facebook til å promotere vold og terror mot Israel. (Foto: Skjermdump fra Fatahs offisielle Facebook-profil)
Mahmoud Abbas’ parti roser seg selv på Facebook for å ha ledet mengder av dødelige terrorhandlinger. I meldingen som er ment å understreke Fatah-bevegelsens fortreffelighet, hevder de å ha drept 11.000 israelere.

I en statusoppdatering på Fatahs offisiselle Facebook-profil 10. august, går den palestinske organisasjonen i rette med sine kritikere som for tiden forsøker å nedvurdere Fatahs evne til lederskap, skriver Palestinian Media Watch.

De har oversatt statusoppdateringen fra arabisk til engelsk, og bemerker at Fatah når Fatah skal gi utvalgte eksempler på hva de mener å ha oppnådd, velger de ikke å trekke frem fredssøkende handlinger, men heller en lang rekke terrorangrep. PMW bemerker også at tallet på 11.000 angivelige drepte israelere er fiktivt – det er åpenbart svært overdrevent.

 

Her er statusoppdateringen fra Fatah oversatt til norsk:

«Hør godt etter!
Til de som ikke kjenner Fatah, og som argumenterer imot denne store bevegelsen:

Fatah har drept 11.000 israelere.

Fatah har ofret 170.000 martyrer.

Fatah var den første som utførte operasjoner [terrorangrep] under den første intifadaen [den palestinske bølgen av vold mot Israel fra 1988 til 1993], og vi var den første palestinske fraksjonen som nådde atomreaktoren i Dimona [dette henviser til et terrorangrep mot en buss i 1988, der tre kvinner som arbeidet ved atomanlegget ble drept].

Fatah var først ute med å kjempe i den andre intifadaen [terrorangrepene fra 2000 til 2005].

Fatah var først ute med å bekjempe sionistfienden [dette henviser til kampene i den jordanske landsbyen Al-Karamah i 1968, der terrorister tilknyttet Fatah ble angrepet av Israel, og ifølge Yassir Arafat gikk seirende ut].

Fatah ledet det palestinske angrepet mot Israel i FN.

Fatah leder den fredelige motstandsbevegelsen mot Israel.

Stopp og tenk før du angriper [Fatah].»

 

Palestinian Media Watch har dokumentert at Fatah har brukt Facebook til å promotere vold og terror mot israelere under hele Gaza-krigen i sommer.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart