Universitet hyller terrorist som drepte to israelere

Det palestinske Al-Quds universitetet i Øst-Jerusalem holdt nylig en sportsturnering etter bilterroristen Ibrahim al-Akari. Han er en “heltemodig martyr”, forklarer lederen for avdelingen for sportsundervisning.

Ibrahim al-Akari blir hyllet som en helt i det palestinske samfunnet etter at han kjørte ned og drepte to israelere.
Ibrahim al-Akari blir hyllet som en helt i det palestinske samfunnet etter at han kjørte ned og drepte to israelere.

5. november kjørte palestineren Ibrahim al-Akari inn i en flokk mennesker som stod ved trikkeholdeplassen i Jerusalem. To ble drept og minst 13 skadet.

Allerede 9. november arrangerte avdelingen for sportsutdanning ved Al-Quds universitetet en turning i samarbeid med Burj Luq Luq Social Centre Society. “Dette var en nasjonal aktivitet avholdt i ære og takknemlighet til sjelen til den heltemodige martyren Ibrahim al-Akari,” sa dr. Ahmad Al-Khawaja til den palestinske avisen Al-Ayyam 11. november.

Et raskt nettsøk viser at Universitet i Bergen har samarbeid med Al-Quds universitetet.

Terroristen al-Akari er tidligere blitt hyllet på Facebook-siden til Fatah-bevegelsen.

Nyheten fra Al-Ayyam er oversatt til engelsk av Palestinian Media Watch.

Forrige artikkelMads Gilbert er ikke utestengt på livstid
Neste artikkelReddet jøder i Skagerak en stormfull novemberdag
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.