Terroristene tilhørte PFLP

Terroristene Ghassan og Odai Abu Jamal tilhørte terrorgruppen PFLP, ifølge en uttalelse fra gruppen. PFLP har nære bånd til en av Norsk Folkehjelps samarbeidspartnere i det palestinske samfunnet.
Ghassan og Odai Abu Jamal. (Foto via ynetnews.com)
Ghassan og Odai Abu Jamal. (Foto via ynetnews.com)

I en pressemelding gir terrorgruppen PFLP ros og støtte til «den heltemodige operasjonen» som ble utført av «våre felles kamerater i PFLP», martyrene Ghassan og Odai Abu Jamal. Operasjonen de lovpriser var drapet på fire jøder i en synagoge i Jerusalem tirsdag 18. november.

Norsk Folkehjelps samarbeidspartner Union of Agricultural Work Committees har nære bånd til PFLP. I 2009 drev Rød Ungdom innsamling til terrorgruppen PFLP på sin sommerleir på Utøya.

President for de palestinske selvstyremyndighetene Mahmoud Abbas har fordømt angrepet, men kommer med anklager mot Israel i samme melding. På Facebook-siden til Fatah-bevegelsen blir terrorangrepet feiret. Det har vært en serie angrep mot jøder i Jerusalem de siste ukene, men Mahmoud Abbas har unnlatt å fordømme disse, skriver nyhetsbyrået AP.

Statsminister Benjamin Netanyahu og andre medlemmer av den israelske regjeringen anklager Abbas for å ha kommet med uttalelser som har oppviglet til palestinsk vold de siste månedene.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise