Hvem tente gnisten?

Tenner han gnisten? spør Dagsavisen på forsiden 19. november, illustrert med et bilde av Israels statsminister Benjamin Netanyahu. Væpnet med kjøttkniver og oppildnet av utsikter om jomfruer i paradis kan man kanskje ikke tenne gnister?

Faksmile av forsiden til Dagsavisen 19. november 2014.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Jeg trodde drap på fire bedende jøder og en drusisk politimann i en synagoge nettopp var å tenne en gnist. Men væpnet med kjøttkniver og pistol, oppglødet av marxistisk revolusjonsdrøm, islamistenes utsikter om jomfruer i paradis og palestinernes nasjonalisme, er man kanskje ute av stand til å tenne en gnist, slik Dagsavisen ser på verden?

 

  • I den form dette innlegget ble sendt til Dagsavisen hadde det 73 ord. “Vi har stor pågang til papiravisens debattsider, og finner dessverre ikke plass til bidraget ditt der,” lød svaret fra debattredaktøren.

Hva synes du om vinklingen på Dagsavisens forside? – Skriv din kommentar i kommentarfeltet under.

Forrige artikkelSidsel Wolds “men”
Neste artikkelAmbassadør Raphael Schutz i MIFF Bergen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.