Hvem tente gnisten?

Tenner han gnisten? spør Dagsavisen på forsiden 19. november, illustrert med et bilde av Israels statsminister Benjamin Netanyahu. Væpnet med kjøttkniver og oppildnet av utsikter om jomfruer i paradis kan man kanskje ikke tenne gnister?
Faksmile av forsiden til Dagsavisen 19. november 2014.

Jeg trodde drap på fire bedende jøder og en drusisk politimann i en synagoge nettopp var å tenne en gnist. Men væpnet med kjøttkniver og pistol, oppglødet av marxistisk revolusjonsdrøm, islamistenes utsikter om jomfruer i paradis og palestinernes nasjonalisme, er man kanskje ute av stand til å tenne en gnist, slik Dagsavisen ser på verden?

 

  • I den form dette innlegget ble sendt til Dagsavisen hadde det 73 ord. «Vi har stor pågang til papiravisens debattsider, og finner dessverre ikke plass til bidraget ditt der,» lød svaret fra debattredaktøren.

Hva synes du om vinklingen på Dagsavisens forside? – Skriv din kommentar i kommentarfeltet under.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelSidsel Wolds «men»
Neste artikkelAmbassadør Raphael Schutz i MIFF Bergen
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise