Avverget terrorangrep i bosetning på Vestbredden

Israelske sikkerhetsstyrker arresterte tirsdag to palestinere som planla terrorangrep mot israelere. Den ene av dem bar kniv.
Utsikt over Tekoa, som ble forsøkt terrorngrepet tirsdag. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

De to palestinerne ble arrestert like utenfor bosetningen Tekoa på Vestbredden.

Den ene av dem er nevøen til Amar Abu Aysha, som skal ha vært med på å kidnappe og drepe tre israelske tenåringsgutter i juni, og som ble drept i september i sammenstøt med politiet.

En av de to pågrepne ble først stanset av innbyggere i Tekoa i nærheten av sikkerhetsgjerdet rundt bosetningen. Den andre ble pågrepet direkte av det israelske forsvarets sikkerhetsstyrker. Begge hadde planer om å utføre terrorangrep mot israelere, og en av dem bar en kniv, skriver Jerusalem Post.

De to hadde vært savnet siden lørdag, og det israelske forsvaret har vært på utkikk etter dem siden da. I tre dager pågikk intensiv leting etter dem i Hebron-området.

Dette er det nyeste i rekken av terrorforsøk den siste tiden.

3. desember knivstakk en palestinsk terrorist to personer i et supermarked i Mishor Adumim, øst for Jerusalem.

1. desember knivstakk en palestinsk kvinnelig terrorist i 20-årene en israeler i 50-årene i Gush Etzion.

28. november arresterte sikkerhetsstyrker i Hebron en 17 år gammel palestinsk jente som var i besittelse av en kniv ved Patriarkenes Hule, og etterforskningen tyder på at hun planla å knivstikke sikkerhetspersonell.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise