Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

15 000 ungdommer på terrortrening

Skjermdump fra Times of Israels web-tv.
Skjermdump fra Times of Israels web-tv.
Hamas’ ungdomsleirer gir tenåringer opplæring i å kidnappe soldater, bruke våpen og infiltrere Israel gjennom terrortunneler.

Torsdag var 15 000 Gaza-ungdommer i alderen 15 til 21 år ferdige med en ukes innføring i terror. De paramilitære treningsleirene i Gaza bruker navnet ”Frigjøringens pionerer”, forteller Times of Israel.

Leiren ble holdt i treningsanlegg tilhørende Hamas’ væpnede mannskaper, Al-Qassam Brigadene.

Det ble simulert kidnappinger av israelske soldater, og ungdommene fikk øve seg i å bevege seg gjennom underjordiske tunneler for å kunne infiltrere Israel på den måten. Under våpentreningen ble bilder av israelske ledere brukt som blink i øvelser i snikskytteri.

Treningsleiren ble avsluttet med vitnemålsseremoni i Gaza by, der Hamas-toppen Ismail Haniyeh medvirket. Han var statsminister i Hamas-regjeringen i Gaza inntil den palestinske samlingsregjeringen ble opprettet i fjor.

Ifølge en talsmann for Hamas skal det ha vært så høy etterspørsel etter å få delta på leiren at arrangørene måtte utvide kapasiteten for å få plass til alle.

– Vi deltar i leiren slik at vi skal vite hvordan vi skal bekjempe sionistfienden og ta tilbake Palestina, våre forfedres hjemland, sa en tenåring i et tv-opptak fra treningsleiren som ble sendt torsdag kveld på den israelske kanalen Channel 2.

– De trener oss opp til å bli hellige krigere for Allah, til å frigjøre Palestina fra de sionistiske okkupantenes forsøpling, og til å være klare for vår kommende frigjøring, så sant Allah vil, sa en annen ungdom.

Hamas arrangerer slike terrortreningsleirer for ungdommer hvert år, men dette var den første gangen leiren ble gjennomført ved Al-Qassam Brigadenes egne baser, ifølge rapporten til Channel 2.

Det anslås at Al-Qassam Brigadene består av 20 000 til 25 000 krigere.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart