Fatah øver på å angripe Israel

I Gaza er det ikke bare Hamas som forbereder angrep mot Israel, ifølge libanesisk tv. Mahmoud Abbas’ organisasjon Fatah avholdt fredag øvelse i å angripe IDF-baser. De opplyser også at de utvikler nye raketter til terrorangrep mot Israel.
Fatahs væpnede styrker øver på å angripe Israel under en øvelse i Gaza 6. mars. (Foto: Facebook)
Fatahs væpnede styrker øver på å angripe Israel under en øvelse i Gaza 6. mars. (Foto: Facebook)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Fatahs væpnede avdeling Al Aqsa Martyrbrigader gjennomførte fredag en krigsøvelse der de simulerte bombing og overtakelse av det israelske forsvarets stillinger, ifølge en reportasje på den libanesiske tv-kanalen al-Mayadeen, som ble sendt søndag.

Øvelsen var gitt navn etter den avdøde PA-ministeren Ziad Abu Ein, som døde av stressrelatert hjerteinfarkt mens han deltok i en demonstrasjon på Vestbredden der han gikk i konfrontasjon med israelske soldater. TV-reportasjen viser hvordan øvelsen ble avsluttet med en prosesjon der de væpnede terrorstyrkene marsjerte over et israelsk flagg som var lagt på bakken. Bildene viser også en skyteøvelse der blinken var et bilde av det israelske forsvarets arabiskspråklige talsmann Avichay Adraee.

 

Utvikler nye terror-raketter

Fatahs terrorstyrker i Gaza tok på seg ansvaret for flere rakettangrep mot Israel under Gaza-krigen i fjor sommer. Kommandant Abul Abed sier at de nå jobber med å utvikle nye og bedre raketter, skriver Times of Israel, som har referert innholdet i reportasjen på engelsk.

– Når det gjelder utviklingen av raketter, har vi hatt en seriøs utvikling, og vi har utført seriøse eksperimenter daglig, sier han Abed.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise