Hamas heiet på den arabiske felleslisten

Dette er to av twittermeldingene HAmas' væpnede styrker la ut på den israelske valgdagen. (Foto: Skjermdump fra Twitter)
Dette er to av twittermeldingene HAmas' væpnede styrker la ut på den israelske valgdagen. (Foto: Skjermdump fra Twitter)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Izz ad-Din al-Qassam Brigadene, terrororganisasjonen Hamas’ væpnede styrker, drev tirsdag valgkamp for den arabiske felleslisten til det israelske Knesset-valget gjennom en serie twittermeldinger.

De oppfordret arabiske israelere til å stemme på felleslisten, ”for at Ayman Odeh, Hanin Zoabi og Ahmad Tibi skal frigjøre dere”. Dette er tre av de mest kjente navnene på listen, som representerer et antizionistisk syn, og går inn for å avvikle Israel som jødisk stat. Hamas erklærte at 20 mandater i Knesset måtte være målet for felleslisten, som består av tre arabiske partier og det israelske kommunistpartiet. Hamas skrev at målet med stemmeavgivingen var ”å få avsluttet okkupasjonen”. ”Frigjøringen er nær”, skrev de like før valglokalene stengte.

Den arabiske felleslisten fikk inn 14 mandater ved Knesset-valget, en økning fra de tre partienes til sammen 10 mandater i perioden som nå avsluttes.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Les alt om Knesset-valget ved å klikke herGi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag