Pågrepet for å ha kastet brannbomber

Israelske sikkerhetsstyrker har arrestert seks palestinere de mener står bak fem terrorangrep på Vestbredden i januar og februar.

Disse seks er arrestert for å ha gjennomført fem bombeangrep mot israelere i januar og februar. (Foto: Shin Bet)
Disse seks er arrestert for å ha gjennomført fem bombeangrep mot israelere i januar og februar. (Foto: Shin Bet)
MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

Alle de seks arresterte er menn i alderen 19 til 23 år fra den palestinske landsbyen Beit Rima i nærheten av Ramallah. De tilhørte den samme terrorcellen, og de ble arrestert i en samarbeidsaksjon mellom etterretningstjenesten Shin Bet, det israelske forsvaret og politiet.

De skal ha utført fem terrorangrep i løpet av dette årets to første måneder. Angrepene besto i kasting av brannbomber og rørbomber mot det israelske militærakademiet Elisha og bosetningen Halamish. Saken deres vil komme opp for en militær domstol i Judea, opplyser Shin Bet ifølge Jerusalem Post.

Shin Bet kommenterer i en pressemelding at denne saken understreker hvor omfattende farer slike lokale celler kan utgjøre, og hvor høy motivasjon som finnes blant de aktive i terrororganisasjonene til å utføre slike angrep.

Forrige artikkelTre soloterrorister angrep i helgen
Neste artikkelFN-rapport med kritikk til både Hamas og Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.noFølg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -