Fire skadet i bilterrorangrep

En 22 år gammel bilfører fra Hebron kjørte i høy fart inn i et busstopp, og kjørte på dem som satt og ventet på bussen.

Ambulansepersonell på stedet etter påkjørselen utenfor Alon Shvut torsdag. (Foto: Gush Etzion kommune)
Ambulansepersonell på stedet etter påkjørselen utenfor Alon Shvut torsdag. (Foto: Gush Etzion kommune)

Angrepet fant sted utenfor bosetningen Alon Shvut i Gush Etzion på Vestbredden klokken kvart over ett torsdag ettermiddag, ifølge Ynetnews.com.

En person på 20 år ble alvorlig skadet og ligger innlagt på Hadassah-sykehuset i Jerusalem. Tre andre slapp fra angrepet med lettere skader. Alle ble fraktet til sykehus etter påkjørselen, to til Hadassah-sykehuset og to til Sha’are Zedek-sykehuset.

To av de fire skadde er elever i videregående skole. En er elev ved en yeshiva-skole, som er en jødisk bibelskole.

Bilen kjørte videre etter angrepet, men det israelske forsvaret reagerte raskt med å sette opp ekstra veisperringer i området. Det førte til at den 22 år gamle gjerningsmannen fra Hebron ble stanset og pågrepet etter få minutter. Han har tilstått å ha hatt nasjonalistiske motiver til å utføre påkjørselen.

Forrige artikkelNye marineskip skal vokte israelske gassrigger
Neste artikkelPA arresterte Hamas-terrorister i Hebron
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/