Grensepoliti angrepet i Jerusalem

To grensepolitivakter i Jerusalem ble onsdag offer for et bilterrorangrep.

Skjermdump fra Twitter.
Skjermdump fra Twitter.

En mann og en kvinne som var på jobb i det israelske grensepolitiet i Jerusalem, ble onsdag påkjørt, ifølge Times of Israel.

Gjerningsmannen var en palestiner fra Øst-Jerusalem. Da han forsøkte å kjøre på dem for andre gang, ble han skutt av politiet. Han ble kritisk skadet av skuddet og fikk førstehjelp på stedet, men døde etter kort tid.

De to grensepolitibetjentene slapp fra angrepet med lettere skader. De ble brakt til Hadassah-sykehuset og Sha’are Zedek-sykehuset for behandling.

Angrepet fant sted i bydelen A-Tur, nordøst i Jerusalem, ikke langt fra Oljeberget.

Etter angrepet kastet flere lokale innbyggere steiner mot politiet og redningsmannskapene.

Dagens angrep er det nyeste i en rekke angrep fra solo-terrorister som kjører på fotgjengere. Denne typen angrep startet i oktober i Jerusalem, og har også forekommet på Vestbredden.

Torsdag 14. mai ble fire personer skadet i et bilangrep ved bosetningen Alov Shvut.

I april ble det begått ett bilangrep og to knivangrep på én helg.

Forrige artikkelNetanyahu vil ha nye fredssamtaler
Neste artikkel– Uakseptabelt og utenkelig med adskilte busser
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/