Beslagla våpen og arresterte 16

Israelske sikkerhetsstyrker avdekket våpen og arresterte mistenkte voldsmenn og Hamas-medlemmer i natt.

Noen av våpenene som ble beslaglagt i natt. (Foto: IDF)
Noen av våpenene som ble beslaglagt i natt. (Foto: IDF)

Totalt ble 16 palestinere på Vestbredden arrestert i en aksjon av israelske sikkerhetsstyrker natt til torsdag ifølge Jerusalem Post. Fire av mennene var Hamas-medlemmer. De 12 andre er mistenkte for medvirkning i uorganiserte voldshandlinger og opptøyer.

Blant våpnene som ble funnet og konfiskert, var to maskingevær, en granat, skuddsikre vester og en del ammunisjon.

Arrestasjonene og våpenbeslagene ble gjort i landsbyene Kalil, Salem, Tulkarem, Tubas, Silwad, Nahlin, Hebron, Dura og Samoa.

Forrige artikkelDer ingen kunne tru at NTB ville snu
Neste artikkelEt skinkesmørbrød til besvær
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/