Rakett landet i Gaza torsdag kveld

En rakett ble avfyrt mot Israel fra Gaza torsdag kveld, men slo ned og eksploderte før den passerte grensen.

Skjermdump fra Twitter.
Skjermdump fra Twitter.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Klokken ti på kvelden lokal tid gikk rakettalarmen i Ashkelon by og regionen rundt byen. Det israelske forsvaret opplyser at en rakett ble avfyrt fra Gaza mot Sør-Israel, men at raketten falt ned inne i Gaza før den passerte grensen mot Israel.

Palestinske kilder sier raketten traff et hus i Gaza, og at mennesker kan ha blitt drept. Det opplyser IDFs presseavdeling på Twitter.

På samme tid gikk rakettalarmen også i området ved Lachish, 40 kilometer fra Gaza-grensen, men det har ikke blitt rapportert om funn av noen rakett der.

Ingen har så langt tatt på seg ansvaret for rakettangrepet, ifølge Times of Israel.

Dette er det fjerde rakettangrepet fra Gaza på kort tid.

Forrige artikkelFlere reaksjoner mot antisemittisk innlegg i Dagbladet
Neste artikkelTo av tre palestinere støtter rakettangrep mot Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/