18 år gammel palestiner gikk til angrep med kniv

Drama ved Damaskus-porten.

Angrepet fant sted ved Damaskus-porten. (Foto: StandWithUs, via Twitter)
Angrepet fant sted ved Damaskus-porten. (Foto: StandWithUs, via Twitter)

En 18 år gammel palestinsk mann fra Vestbredden gikk til angrep på en israelsk offiser i grensepolitistyrken utenfor Damaskus-porten i gamlebyen i Jerusalem søndag morgen. Offiseren er alvorlig skadet og under behandling på Shaare Zedek sykehuset.

Knivangrepet ble avsluttet da angriperen ble skutt. Også han skal være under behandling på et israelsk sykehus.

Politiet stengte av området etter angrepet. Dette er det første terrorangrepet i Jerusalem siden mai, da to jødiske ungdommer ble knivstukket i gamlebyen.

Lørdag var det flere episoder av vold. Steiner ble kastet mot en buss og et privat kjøretøy. En brannbombe ble kastet ved Beit Hanina-Neve Yaakov krysset, men ingen kom til skade, rapporterer Ha’aretz.

Forrige artikkelSkyteangrep på Vestbredden, én israeler drept
Neste artikkelNy oppfinnelse fra Israel: Intelligent medisinsk armbånd
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.