Knivangrep mot kvinnelig soldat

En palestinsk kvinne gikk til angrep med kniv mot en kvinnelig israelsk soldat mandag morgen.

Redningspersonell i aktivitet hvor en 20 år gammel kvinnelig soldat ble angrepet med kniv 29. juni 2015. (Foto: Magen David Adom)
Redningspersonell i aktivitet hvor en 20 år gammel kvinnelig soldat ble angrepet med kniv 29. juni 2015. (Foto: Magen David Adom)

Angrepet fant sted ved en kontrollpost mellom Jerusalem og Betlehem. Den kvinnelige angriperen ble arrestert, melder Times of Israel. Den 20 år gamle soldaten som ble angrepet ble fraktet til Hadassah-sykehuset. Hun har fått kuttskader i nakkeregionen. En lege opplyser at skadene ikke var så alvorlige som man først fryktet.

Ved en annen kontrollpost i Jerusalem ble det mandag morgen oppdaget at en palestinsk 15-åring prøvde å smugle en angrepsrifle med seg under klærne.

– Heldigvis kunne vi forhindre et angrep før det skjedde, sier korporal Taliah Amer til nettsiden NRG.

Forrige artikkelMIFF Trondheim stod på stand i tre dager
Neste artikkelSe bilder fra Genève
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.