Sjette terrorangrep på ti dager av Ramadan

Fire unge israelere ble skadet i et skyteangrep i nærheten av Shilo på Vestbredden mandag kveld.

Blodflekker på bilen som ble angrepet. (Foto: Tazpit, via ynetnews.com)
Blodflekker på bilen som ble angrepet. (Foto: Tazpit, via ynetnews.com)

Skyteangrepet på Vestbredden mandag kveld var det fjerde på fire dager og det sjette siden begynnelsen av Ramadan for ti dager siden, skriver Yedioth Aharonoth, den største betalingsavisen i Israel.

Fire unge israelere fikk skuddskader da deres kjøretøy ble beskutt nord for Ramallah på Vestbredden mandag kveld. Tilstanden for en av de skadde er alvorlig, melder israelske medier. Angrepet fant sted ikke langt fra hvor en israeler ble drept tidligere denne måneden.

Israelske styrker er i området og leter etter angriperne.

Forrige artikkelSe bilder fra Genève
Neste artikkel– Mer enn to hundre terrorangrep forhindret
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.