– Mer enn to hundre terrorangrep forhindret

Statsminister Benjamin Netanyahu blir intervjuet av en amerikansk tv-kanal søndag 5. april 2015. (Foto via Israel Hayom)
Statsminister Benjamin Netanyahu blir intervjuet av en amerikansk tv-kanal. (Foto via Israel Hayom)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

I løpet av de første ti dagene av Ramadan gjennomførte palestinske terrorister seks terrorangrep mot israelske mål. I tillegg er flere angrep blitt forhindret.

– Forsøkene på å skade oss tar ikke slutt et øyeblikk. Sikkerhetstjenesten Shin Bet (som tilsvarer PST i Norge) og forsvaret har forhindret titalls terrorangrep siden starten av 2015 og mer enn to hundre siden starten av 2014, sa statsminister Benjamin Netanyahu under en pressekonferanse tirsdag.

Han krevde at palestinske selvstyremyndigheter fordømmer de siste ukers bølge av terrorangrep.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– De som ikke tar klar avstand fra terror kan aldri vaske sine hender rene, sa Netanyahu.

Eliezer Rosenfeld er far til en ung israelsk mann som ble kritisk skadet i skyteangrepet mandag kveld. Da han møtte pressen utenfor sykehuset ba han alle om å be om at livet til sønnen blir reddet.

– Vi var fire venner som var på vei hjem etter en basketball-kamp, forteller en av de fire ungdommene som ble beskutt.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag