– Ingen hjalp meg da terroristen knivstakk meg

Yehuda Ben Moyal ble angrepet med kniv av en palestinsk terrorist.

Skjermdump fra Times of Israel 10. august 2015.
Skjermdump fra Times of Israel 10. august 2015.

På kvelden søndag 9. august kjørte Yehuda Ben Moyal langs hovedvei nummer 443 mellom Tel Aviv og Jerusalem. Han stanset på en bensinstasjon for å fylle drivstoff og luft i dekkene. Da han bøyde seg ned for å fylle luft i dekkene, ble han angrepet bakfra av en palestinsk terrorist med kniv.

– Da jeg prøvde å komme meg unna, løp han etter meg, og ved hver mulighet knivstakk han meg, forteller Ben Moyal til Hærens radio. Han tror han ble knivstukket fem ganger, gjengir Times of Israel.

– Jeg ropte på hjelp. Alle på bensinstasjonen var araberne. De så [hva som skjedde], men ikke en eneste kom meg til hjelp, sier Ben Moyal. Han klarte til slutt å komme seg unna i bilen.

Kort tid senere truet terroristen en annen jødisk sjåfør med kniv like utenfor kjøretøyet. Han tok også opp stein for å kaste. Itai (37) kom seg ut av rekkevidde og ringte til politiet. En IDF-patrulje ankom stedet kort tid etter og skjøt knivstikkeren til døde omkring 50 meter fra bensinstasjonen.

Tre andre menn, som skal ha vært til stede under angrepet, flyktet fra stedet. Politiet tror flere enn knivstikkeren var involvert, skriver Jerusalem Post.

Ifølge Israel Hayom ropte terroristen jihad-kampropet “Allahu akbar!“ under angrepet.

Forrige artikkelTrapper opp kampen mot militante på ytre høyrefløy
Neste artikkelTenk på Israel i ditt testamente
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.