Stanset terrorcelle som planla angrep mot jøder

Josefs grav i Nablus. (Illustrasjonsfoto: www.keveryosef.co.il, via jpost.com)
Josefs grav i Nablus er et populært sted for jødiske pilegrimer. (Illustrasjonsfoto: www.keveryosef.co.il, via jpost.com)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet kunngjorde tirsdag at de har arrestert en terrorcelle som planla et angrep mot jøder som ber i Josefs grav i nærheten av Nablus nord på Vestbredden. Terrorangrepet ble planlagt av en leder i Islamsk Jihad på Gaza-stripen, men skulle utføres i samarbeid med minst fire palestinere på Vestbredden.

– Etterforskningen viser veldig klart at det er stor motivasjon blant terrorister i Gaza til å lede terroraktivitet på Vestbredden, sier en kilde i Shin Bet til Jerusalem Post.

Palestineren Nassim Damiri fra Tulkarm skal ha innrømmet i forhør at han planla å gjennomføre et terrorangrep mot Josefs grav. Hans søskenbarn Muhammad Damiri har innrømmet at han samlet inn informasjon for å forberede angrepet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Jødene har svært dårlige erfaringer med palestinernes behandling av hellige steder på Vestbredden.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag