Israelsk kvinne beskutt langs veien

Ukjente gjerningsmenn løsnet skudd mot en sivil israelsk kvinne som kjørte bil på Vestbredden onsdag morgen.

Skjermdump fra Times of Israel.
Skjermdump fra Times of Israel.

Kvinnen kjørte sørover på vei nummer 60, da hun ble beskutt fra en forbipasserende bil. Angrepet skjedde på veien mellom den palestinske landsbyen Habitot og den israelske bosetningen Kfar Tapuah. Vei nummer 60 er en av hovedgjennomfartsårene på Vestbredden, og benyttes av både israelere og palestinere.

Kvinnen ble ikke truffet av skuddene, men var i sjokktilstand etter angrepet, melder Times of Israel.

Det israelske forsvaret er på leting etter gjerningsmennene.

Forrige artikkelMisbruker dine skattepenger til å piske opp jødehat
Neste artikkelStøtter Israel under Netanyahus London-besøk
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/