Terror-rakett skal ha landet i Gaza

Ifølge palestinske kilder ble en rakett avfyrt mot Israel fra Gaza i dag. Men raketten skal ha slått ned før den passerte grensen.

Skjermdump fra Times Of Israel.

Ifølge det palestinske nettstedet ”Gaza nå” skal det ha blitt avfyrt en rakett mot Israel fra Gaza onsdag. Raketten skal ikke ha nådd grensen til Israel. Den skal ha falt ned ved byen Deir al-Balah i den sentrale delen av Gaza. Det har ikke vært rapportert om at raketteksplosjonen har voldt skader. Israelske myndigheter har ikke bekreftet at angrepet fant sted. De siste to ukene har også to andre raketter blitt avfyrt fra Gaza mot Israel, og landet i Gaza. Dette skriver Times of Israel.

Forrige artikkelTrakk kniv mot israelsk grensepoliti
Neste artikkelKlarer Maccabi Tel Aviv å vinne over Chelsea i kveld?
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/