Bussbrann torsdag kveld

Palestinske ungdommer kastet steiner og en molotov-coctail på en israelsk buss i Øst-Jerusalem torsdag kveld. Bussen tok fyr under angrepet.

Denne bussen sto i brann i september i fjor, etter å ha blitt angrepet med steinkasting og en molotov-coctail. (Foto: Brannvesenet i Jerusalem)

Angrepet mot bussen skjedde i bydelen Ras el-Amoud i Øst-Jerusalem torsdag kveld, ifølge Jerusalem Post. Da bussen ble bombardert med steiner, flyktet den arabiske bussjåføren fra kjøretøyet for å lete etter politiassistanse. Da han kom tilbake sammen med politistyrker, sto bussen i brann. Brannvesenet ble tilkalt og fikk brannen under kontroll. Ingen personer kom til skade.

Tidligere på dagen torsdag skjedde et annet steinkasterangrep. Da ble en buss på Vestbredden bombardert med steiner. Frontruten ble ødelagt, og bussjåføren ble lettere skadet. Dette angrepet skjedde i nærheten av den jødiske bosetningen Hitzma.

De skyldige er så langt ikke pågrepet i noen av de to angrepene.

Forrige artikkelKonspirasjoner i demoniseringens tjeneste
Neste artikkelUngdommer forklarte Israel i Tromsø og Lofoten
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/