Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hamas-celle pågrepet for terrordrap

Fem Hamas-terrorister er arrestert for dobbeldrapet på foreldreparet Eitam og Naama Henkin på Vestbredden torsdag 1. oktober.

Arrestasjonene ble foretatt natt til mandag i en samarbeidsoperasjon mellom etterretningstjenesten Shin Bet, forsvaret og politiet.

Terrorangrepet 1. oktober kan du lese om her.

Etterforskningen skal ha vist at de fem også har stått bak andre skyteangrep mot israelske biler på Vestbredden. De skal også ha hatt planer om flere angrep i framtiden. Alle fem kommer fra Nablus og er i alderen 23 til 37 år gamle.

Da familien Henkin kom kjørende mot bosetningen Elon Moreh i Samaria, utpekte terroristene dem som sitt mål og fanget dem mellom sine to biler. En av dem kjørte en bil i sakte fart foran familien, mens de andre kom kjørende bak dem, før de la seg ved siden av dem og avfyrte en mengde skudd mot bilen. Ekteparet Henkin, som satt i forsetene, ble drept. De fire barna deres som satt i baksetet ble ikke truffet av skuddene.

Grunnen til at barna ikke ble drept, skal sannsynligvis ha vært at terroristene hadde et ”arbeidsuhell” før de kom så langt. Etter å ha skutt mot forsetene i bilen til den stoppet, gikk to av terroristene bort og skjøt ekteparet på nytt på nærmere hold. På det tidspunktet ble en av de andre gjerningsmennene ved et uhell truffet av et skudd. Dermed forlot de åstedet øyeblikkelig, og dro til et sykehus i Nablus for å få den skadde terroristen behandlet. Der ble han arrestert av israelske styrker. Historien kan du lese blant annet i Israel Hayom og Jerusalem Post. Etter pågripelsen er en av skytternes drapsvåpen funnet gjemt i butikken han drev i Nablus.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart