”Hvorfor ikke knivstikke en zionist i hjertet?”

Politiker i Gaza holdt flammende tv-sendt tale der han oppfordret palestinere i eksil til å steine israelske ambassader og angripe ”bosettere og zionister” overalt.

Skjermdump fra MEMRI TV.

Khaled Abu Hilal er partileder for partiet ”Den palestinske frihetsbevegelsen” i Gaza, og var talsmann for innenriksdepartementet i den tidligere Hamas-regjeringen.

8. oktober sendte den arabiske tv-kanalen al-Jazeera en tale med Hilal, der han med stor innlevelse ber palestinere i utlendighet angripe israelske ambassader over hele verden med steinkasting og molotov-coctails. Videre ber han palestinere angripe ”bosettere” og ”zionister” overalt. ”Hvorfor ikke knivstikke en zionist i hjertet?” spør politikeren.

MEMRI har oversatt et utdrag av al-Jazeeras sending til engelsk.

Her kan du se videoen.

I videoen sier Hilal, henvendt til palestinere i andre land:

”Vi vil starte en hellig marsj mot alle zionist-ambassadene, i alle arabiske og muslimske land, så vel som i Europa og Amerika. Alle disse ambassadene må steines med hellige steiner, slik Satan blir steinet. Disse ambassadene burde bli angrepet med molotov-coctails.

Hvorfor ikke angripe enhver vantro zionist, som sprer korrupsjon og demoralisering gjennom hele arabernes og islams land?

Hvorfor ikke knivstikke denne plyndrende bosetteren?

Hvorfor ikke kjøre over denne zionisten i Tyskland, i Tunisia, i Egypt eller i Jordan?

Hvorfor ikke kaste steiner og molotov-coctails på ham?

Hvorfor ikke knivstikke han i hjertet?”Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise