”Hvorfor ikke knivstikke en zionist i hjertet?”

Politiker i Gaza holdt flammende tv-sendt tale der han oppfordret palestinere i eksil til å steine israelske ambassader og angripe ”bosettere og zionister” overalt.

Skjermdump fra MEMRI TV.

Khaled Abu Hilal er partileder for partiet ”Den palestinske frihetsbevegelsen” i Gaza, og var talsmann for innenriksdepartementet i den tidligere Hamas-regjeringen.

8. oktober sendte den arabiske tv-kanalen al-Jazeera en tale med Hilal, der han med stor innlevelse ber palestinere i utlendighet angripe israelske ambassader over hele verden med steinkasting og molotov-coctails. Videre ber han palestinere angripe ”bosettere” og ”zionister” overalt. ”Hvorfor ikke knivstikke en zionist i hjertet?” spør politikeren.

MEMRI har oversatt et utdrag av al-Jazeeras sending til engelsk.

Her kan du se videoen.

I videoen sier Hilal, henvendt til palestinere i andre land:

”Vi vil starte en hellig marsj mot alle zionist-ambassadene, i alle arabiske og muslimske land, så vel som i Europa og Amerika. Alle disse ambassadene må steines med hellige steiner, slik Satan blir steinet. Disse ambassadene burde bli angrepet med molotov-coctails.

Hvorfor ikke angripe enhver vantro zionist, som sprer korrupsjon og demoralisering gjennom hele arabernes og islams land?

Hvorfor ikke knivstikke denne plyndrende bosetteren?

Hvorfor ikke kjøre over denne zionisten i Tyskland, i Tunisia, i Egypt eller i Jordan?

Hvorfor ikke kaste steiner og molotov-coctails på ham?

Hvorfor ikke knivstikke han i hjertet?”

Forrige artikkelKerry vil ha samtaler
Neste artikkelAbbas serverte løgn og forsvarte terror i tv-tale
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/