Tenåringsjentes knivangrep ble stanset av IDF

Bosetningen Yitzhar. (Foto: Menachem Brody)
Bosetningen Yitzhar. (Foto: Menachem Brody)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Tidlig onsdag morgen ble en palestinsk jente på 15 år forhindret fra å utføre et nytt terrorangrep med kniv mot israelere. Angriperen forsøkte å snike seg inn i den jødiske landsbyen Yitzhar som ligger i nærheten av Nablus på Vestbredden, skriver Yedioth Aharonoth.

Tenåringsterroristen ble oppdaget av soldater fra IDF. Etter å ha skutt og såret angriperen, ga de israelske soldatene henne førstehjelp før hun ble sendt til sykehus for behandling.

Israelske soldater rykket ut etter å ha fått melding om en mistenkelig person. Den lokale vaktstyrken ble også aktivert og innbyggerne i Yitzhar fikk ordre om å holde seg innendørs.

Leder av regionrådet i Samaria, Yossi Dagan, ser på angrepsforsøket som en opptrapping.

– Det er lenge siden det har vært infiltrasjoner av denne typen i lokale landsbyer her i Samaria, sier han til israelske journalister.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag