Bussterror krevde enda et liv

En av de 16 passasjerene som ble skadet da to palestinske terrorister gikk til angrep på en buss i Jerusalem 13. oktober, er død av skadene. Han er det tredje dødsofferet i dette ene angrepet.

Richard Lakin (76) ble drept av palestinske terrorister. Han døde tirsdag av skadene han fikk på en buss i Jerusalem 13. oktober. (Foto: Facebook)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

13. oktober gikk to palestinske terrorister inn på en buss i bydelen Armon Hanatziv i Jerusalem. Den ene av dem avfyrte skudd, den andre knivstakk passasjerer. To personer døde av skadene samme dag: 78 år gamle Haviv Haim og 51 år gamle Alon Govberg. 16 andre passasjerer ble skadet. En av dem var 76 år gamle Richard Lakin. Han ble skutt i hodet og knivstukket i brystet. Etter angrepet ble han innlagt på Hadassah-sykehuset kritisk skadet. Tirsdag denne uken døde han på sykehuset av skadene, ifølge Ha’aretz.

Lakin er bussterroristenes tredje drapsoffer. Han ble begravet onsdag.

Forrige artikkelFant bombe på sentral gate i Tel Aviv
Neste artikkelMarkering av Krystallnatten i MIFF Sunnhordland, appell ved Frode Fadnes Jacobsen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/