Tre israelske tenåringer skutt

Tre israelske tenåringer er skadet etter to skyteangrep i Hebron fredag kveld.

En av de skadde fra skyteangrepet ved Patriarkenes hule ankommer Sha'are Zedek-syehuset i Jerusalem fredag kveld. (Foto: Flash90)
En av de skadde fra skyteangrepet ved Patriarkenes hule ankommer Sha'are Zedek-syehuset i Jerusalem fredag kveld. (Foto: Flash90)

En 19 år gammel israeler ble fredag kveld alvorlig skadet i et skyteangrep ved avkjørselen mot landsbyen Beit Einun, like nord for Hebron. Han ble fraktet til Hadassah-sykehuset i Jerusalem med alvorlige skader i overkroppen, ifølge Ynetnews.com og Times of Israel. Senere på kvelden opplyste det israelske forsvaret at den skadde 19-åringen er i tjeneste som soldat.

Kort tid tidligere ble to andre israelske tenåringer på 16 og 18 år skutt i et annet skyteangrep i Hebron-området, i nærheten av Patriarkene hule. 18-åringen ble alvorlig skadet, mens 16-åringen ble moderat skadet. De er innlagt på Sha’are Zedek-sykehuset i Jerusalem.

Det er ikke pågrepet gjerningsmenn fra noen av skyteangrepene. Channel 10 rapporterer at sikkerhetsstyrkene holder muligheten åpen for at en og samme terrorcelle kan ha utført begge angrepene. Palestinske medier melder om at IDF utfører omfattende en leteaksjon etter de skyldige i områdene rundt Hebron. Ma’ariv rapporterer at store mengder israelske soldater og etterretningsagenter deltar i leteaksjon i Beit Einun-området.

Totalt fire terrorangrep har blitt begått mot israelere denne fredagen. På ettermiddagen ble det begått knivterror ved et supermarked utenfor Jerusalem og bilangrep i Hebron-området. En sivil israelsk mann ble alvorlig skadet i knivangrepet.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise