Rakettangrep fra Gaza i helgen

Terrorister i Gaza angrep Israel med rakett søndag kveld. Det israelske luftforsvaret slo tilbake mot en av Hamas’ terrorbaser natt til mandag.
Rakett avfyrt fra Gaza mot Israel. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)
Islamistene på Gazastripen har avfyrt mange raketter mot Israel. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)

Søndag kveld ble en rakett avfyrt fra Gaza mot Israel, ifølge blant andre Ynetnews.com. Raketten slo ned i et åpent område i Sha’ar HaNegev-regionen. Før eksplosjonen gikk rakettalarmen i de israelske lokalsamfunnene i regionene Sha’ar HaNegev og Sdot Negev. Det er ikke meldt om skader etter angrepet.

Noen timer senere besvarte det israelske luftforsvaret angrepet ved å ramme en av Hamas’ terrorbaser i Gaza, lokalisert sør på Gaza-stripen, mellom byene Rafah og Khan Younis. Ingen ble drept i det israelske motangrepet.

Det israelske forsvaret sier i en uttalelse at de ”holder terrororganisasjonen Hamas fullt ut ansvarlig for hva som skjer i Gaza, og vil fortsette å handle med fasthet for å opprettholde roen i de sørlige byene”.

Forrige gang en rakett ble avfyrt fra Gaza mot Israel var 27. oktober. Også den gangen landet raketten i Sha’ar HaNegev-regionen. Det israelske luftforsvaret gikk den gangen til motangrep mot to Hamas-stillinger.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise