To terrorangrep avverget det siste døgnet

Knivangrep og skyteangrep ble stanset av israelske styrker.

Israelske soldater ved Patriarkenes grav i Hebron. (Illustrasjonsfoto: Nick Thompson / Flickr.com / CC)
Israelske soldater ved Patriarkenes grav i Hebron. (Illustrasjonsfoto: Nick Thompson / Flickr.com / CC)
Denne artikkelen er en gave til deg fra medlemmene i Med Israel for fred (MIFF). Hvis også du blir medlem, kan vi nå ut med sannheten om Israel til enda flere. Er du medlem allerede, håper vi du vil verve en venn nå. Klikk her for å gå til registreringsskjema. Medlemskap er gratis ut året!

Onsdag morgen stanset israelske sikkerhetsstyrker en 16 år gammel palestiner fra Hebron. Han var på vei mot grensepolitiets styrker utenfor Patriarkenes grav da sikkerhetsstyrkene oppdaget av han holdt en kniv i hånden, sier politiet ifølge Times of Israel.

Den mistenkte ble pågrepet og arrestert av israelske styrker. Verken han eller andre på stedet ble skadet. Patriarkenes grav i Hebron er et av jødenes helligste steder. Det samme stedet holdes hellig av muslimer, med navnet Ibrahimi-moskeen.

 

Skyteangrep på Vestbredden

Tre palestinske menn gikk til skyteangrep mot israelske soldater tirsdag kveld. Angrepet skjedde i nærheten av den palestinske landsbyen Turmusaya, to mil nordøst for Ramallah.

Soldatene besvarte angrepet, og skjøt og drepte en av angriperne. De to andre ble pågrepet og arrestert.

Forrige artikkel– I kampen mot radikal islamisme må Europa lære av Israel
Neste artikkelSeks israelske arabere tiltalt for å ville slutte seg til IS
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -