Israelsk politimann knivstukket i Jerusalem

En palestinsk terrorist gikk til angrep utenfor Damaskus-porten torsdag ettermiddag. Dette var ett av fire terrorangrep på under ett døgn.
Her ble en politimann knivstukket torsdag ettermiddag. (Foto: United Hatzolah)
Her ble en politimann knivstukket torsdag ettermiddag. (Foto: United Hatzolah)

En 21 år gammel palestinsk mann fra Tulkarem på Vestbredden gikk torsdag ettermiddag bort til en politibil væpnet med kniv. Der knivstakk han en politimann. Angrepet skjedde i nærheten av Damaskus-porten, like utenfor Gamlebyen i Jerusalem, omtrent klokken halv seks lokal tid. Dette melder blant andre Times of Israel og Jerusalem Post.

Offeret er en mann i 30-årene. I tillegg til at han ble knivstukket i overkroppen, ble han også truffet i et bein av et skudd fra israelske styrker som siktet mot terroristen. Politimannen ble moderat skadet og er fraktet til sykehus.

Terroristen ble skutt og drept på stedet.

I løpet av høsten er en rekke terrorangrep blitt begått i området rundt Damaskus-porten. Forrige gang var et knivangrep 10. november.

Senere torsdag kveld ble en israelsk bil utsatt for skyteangrep i nærheten av bosetningen Psagot på Vestbredden, ifølge Ynetnews.com. Ukjente gjerningsmenn traff bilen med ti skudd. Ingen personer ble skadet.

Natt til fredag gikk to palestinske terrorister til angrep med kniv ved en kontrollpost utenfor bosetningen Tel Rumeida i nærheten av Hebron på Vestbredden. En 20 år gammel israelsk soldat ble lettere skadet i angrepet. Begge angriperne ble skutt og drept av israelske styrker, ifølge Ha’aretz.

Torsdag formiddag ble to israelere skadet i et skyteangrep utenfor Jerusalem.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise