Israelsk politimann knivstukket i Jerusalem

En palestinsk terrorist gikk til angrep utenfor Damaskus-porten torsdag ettermiddag. Dette var ett av fire terrorangrep på under ett døgn.

Her ble en politimann knivstukket torsdag ettermiddag. (Foto: United Hatzolah)
Her ble en politimann knivstukket torsdag ettermiddag. (Foto: United Hatzolah)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

En 21 år gammel palestinsk mann fra Tulkarem på Vestbredden gikk torsdag ettermiddag bort til en politibil væpnet med kniv. Der knivstakk han en politimann. Angrepet skjedde i nærheten av Damaskus-porten, like utenfor Gamlebyen i Jerusalem, omtrent klokken halv seks lokal tid. Dette melder blant andre Times of Israel og Jerusalem Post.

Offeret er en mann i 30-årene. I tillegg til at han ble knivstukket i overkroppen, ble han også truffet i et bein av et skudd fra israelske styrker som siktet mot terroristen. Politimannen ble moderat skadet og er fraktet til sykehus.

Terroristen ble skutt og drept på stedet.

I løpet av høsten er en rekke terrorangrep blitt begått i området rundt Damaskus-porten. Forrige gang var et knivangrep 10. november.

Senere torsdag kveld ble en israelsk bil utsatt for skyteangrep i nærheten av bosetningen Psagot på Vestbredden, ifølge Ynetnews.com. Ukjente gjerningsmenn traff bilen med ti skudd. Ingen personer ble skadet.

Natt til fredag gikk to palestinske terrorister til angrep med kniv ved en kontrollpost utenfor bosetningen Tel Rumeida i nærheten av Hebron på Vestbredden. En 20 år gammel israelsk soldat ble lettere skadet i angrepet. Begge angriperne ble skutt og drept av israelske styrker, ifølge Ha’aretz.

Torsdag formiddag ble to israelere skadet i et skyteangrep utenfor Jerusalem.

Forrige artikkelHvor tonedøve kan norske musikere bli?
Neste artikkelProduktmerking møter motstand
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/