Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israelsk politimann knivstukket i Jerusalem

Her ble en politimann knivstukket torsdag ettermiddag. (Foto: United Hatzolah)
Her ble en politimann knivstukket torsdag ettermiddag. (Foto: United Hatzolah)
En palestinsk terrorist gikk til angrep utenfor Damaskus-porten torsdag ettermiddag. Dette var ett av fire terrorangrep på under ett døgn.

En 21 år gammel palestinsk mann fra Tulkarem på Vestbredden gikk torsdag ettermiddag bort til en politibil væpnet med kniv. Der knivstakk han en politimann. Angrepet skjedde i nærheten av Damaskus-porten, like utenfor Gamlebyen i Jerusalem, omtrent klokken halv seks lokal tid. Dette melder blant andre Times of Israel og Jerusalem Post.

Offeret er en mann i 30-årene. I tillegg til at han ble knivstukket i overkroppen, ble han også truffet i et bein av et skudd fra israelske styrker som siktet mot terroristen. Politimannen ble moderat skadet og er fraktet til sykehus.

Terroristen ble skutt og drept på stedet.

I løpet av høsten er en rekke terrorangrep blitt begått i området rundt Damaskus-porten. Forrige gang var et knivangrep 10. november.

Senere torsdag kveld ble en israelsk bil utsatt for skyteangrep i nærheten av bosetningen Psagot på Vestbredden, ifølge Ynetnews.com. Ukjente gjerningsmenn traff bilen med ti skudd. Ingen personer ble skadet.

Natt til fredag gikk to palestinske terrorister til angrep med kniv ved en kontrollpost utenfor bosetningen Tel Rumeida i nærheten av Hebron på Vestbredden. En 20 år gammel israelsk soldat ble lettere skadet i angrepet. Begge angriperne ble skutt og drept av israelske styrker, ifølge Ha’aretz.

Torsdag formiddag ble to israelere skadet i et skyteangrep utenfor Jerusalem.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart