Israelsk mann alvorlig skadet i knivangrep

En israelsk mann i 40-årene ble alvorlig skadet i et knivangrep i Hebron mandag ettermiddag.

Kniven som ble brukt i angrepet i Hebron mandag 7. desember. (Foto: Det israelske politiet)
Kniven som ble brukt i angrepet i Hebron mandag 7. desember. (Foto: Det israelske politiet)

Angrepet fant sted i nærheten av Patriarkenes grav. Offeret fikk flere knivstikk i overkroppen, ifølge Times of Israel og Jerusalem Post. Da ambulansepersonell fra Magen David Adom kom til stedet, beveget mannen seg fram og tilbake mellom bevisstløshet og våken tilstand. Han er blitt fraktet til sykehus i Jerusalem, og tilstanden hans betegnes som alvorlig. Den skadde var en sivil fotgjenger.

Det israelske grensepolitiet har en vaktpost i nærheten av angrepsstedet. Da vaktmannskapene ble oppmerksomme på terrorangrepet, skjøt og drepte de terroristen.

Området rundt Patriarkenes grav har den senere tiden vært gjenstand for en rekke angrep og angrepsforsøk. Lørdag ble en 18 år gammel palestinsk kvinne pågrepet med kniv der.

Søndag ble tre israelere skadet i et terrorangrep i Jerusalem.

Forrige artikkelTre israelere skadet i Jerusalem
Neste artikkelTerror og løgner høsten 2015
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/