To israelere knivstukket i Hebron

To israelske menn i 20-årene ble skadet da en palestinsk terrorist gikk til knivangrep i Hebron onsdag formiddag. Den ene av de skadde er soldat, den andre er sivil og sønn av en tidligere Knesset-politiker.

Her ankommer den skadde soldaten Sha'are Zedek-sykehuset i Jerusalem. (Foto: Flash90)
Her ankommer den skadde soldaten Sha'are Zedek-sykehuset i Jerusalem. (Foto: Flash90)

Soldaten fikk flere knivstikk i overkroppen, og er moderat skadet. Den sivile mannen ble knivstukket i et bein og er lettere skadet, ifølge blant andre Times of Israel og Jerusalem Post.

Den skadde sivile er sønn av tidligere Knesset-politiker Orit Struck fra partiet Bayit Yehudi, ifølge det hebraiske nyhetsnettstedet Walla.

Begge er sendt til sykehus i Jerusalem.

Angrepet skjedde i nærheten av sikkerhetskontrollen ved inngangen til den jødiske bydelen i Hebron.

Terroristen ble skutt og drept av en sikkerhetsvakt.

Mange av angrepene som har rammet israelere i løpet av høstens terrorbølge har funnet sted i Hebron. Forrige gang var mandag, da en palestinsk terrorist knivstakk en sivil israeler i 40-årene ved Patriarkenes grav. Offeret er alvorlig skadet.

Forrige artikkelFem israelere arrestert for IS-tilknytning
Neste artikkelTrump vurderer Tempelplassen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/