Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tel Aviv-terroristen drepte tre

Amin Shaban var det tredje drapsofferet i terroren i Tel Aviv 1. januar. (Foto: Privat via Ynetnews.com)
Amin Shaban var det tredje drapsofferet i terroren i Tel Aviv 1. januar. (Foto: Privat via Ynetnews.com)
Terroristen som drepte to personer i et skyteangrep på en pub i Tel Aviv 1. nyttårsdag, drepte også en drosjesjåfør et annet sted i byen. Drapsmannen er ennå ikke pågrepet.

Onsdag bekreftet det israelske politiet at den 42 år gamle drosjesjåføren Amin Shaban ble drept av den samme gjerningsmannen som drepte to personer på en pub i Dizengoff-gaten i Tel Aviv fredag 1. januar. Shaban ble funnet drept nord i Tel Aviv kort tid etter skyteangrepet mot puben, ifølge Ynetnews.com. Politiet vil foreløpig ikke offentliggjøre detaljerte opplysninger om den pågående etterforskningen, da gjerningsmannen ennå ikke er funnet.

Den hovedmistenkte for angrepet er den 29 år gamle israelske araberen Nashat Milhem fra byen Arara, som ligger i ”det arabiske triangelet” i nord-Israel, et område av landet med stor andel arabere i befolkningen. Politiet har i dagene som har gått gjennomført omfattende aksjoner for å få pågrepet terroristen. Ifølge Times of Israel antar de nå at han har gått i dekning på Vestbredden.

Mandag ble seks personer arrestert under mistanke om medvirkning til terrorangrepet, men flere av dem er allerede løslatt. En av dem som fortsatt er fengslet er faren til den hovedmistenkte.

Statsminister Benjamin Netanyahu forsikrer at sikkerhetsstyrkene arbeider døgnet rundt for å finne den skyldige, og at de ikke vil hvile før han er pågrepet, ifølge Jerusalem Post.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart