Tel Aviv-terroristen drepte tre

Terroristen som drepte to personer i et skyteangrep på en pub i Tel Aviv 1. nyttårsdag, drepte også en drosjesjåfør et annet sted i byen. Drapsmannen er ennå ikke pågrepet.
Amin Shaban var det tredje drapsofferet i terroren i Tel Aviv 1. januar. (Foto: Privat via Ynetnews.com)
Amin Shaban var det tredje drapsofferet i terroren i Tel Aviv 1. januar. (Foto: Privat via Ynetnews.com)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Onsdag bekreftet det israelske politiet at den 42 år gamle drosjesjåføren Amin Shaban ble drept av den samme gjerningsmannen som drepte to personer på en pub i Dizengoff-gaten i Tel Aviv fredag 1. januar. Shaban ble funnet drept nord i Tel Aviv kort tid etter skyteangrepet mot puben, ifølge Ynetnews.com. Politiet vil foreløpig ikke offentliggjøre detaljerte opplysninger om den pågående etterforskningen, da gjerningsmannen ennå ikke er funnet.

Den hovedmistenkte for angrepet er den 29 år gamle israelske araberen Nashat Milhem fra byen Arara, som ligger i ”det arabiske triangelet” i nord-Israel, et område av landet med stor andel arabere i befolkningen. Politiet har i dagene som har gått gjennomført omfattende aksjoner for å få pågrepet terroristen. Ifølge Times of Israel antar de nå at han har gått i dekning på Vestbredden.

Mandag ble seks personer arrestert under mistanke om medvirkning til terrorangrepet, men flere av dem er allerede løslatt. En av dem som fortsatt er fengslet er faren til den hovedmistenkte.

Statsminister Benjamin Netanyahu forsikrer at sikkerhetsstyrkene arbeider døgnet rundt for å finne den skyldige, og at de ikke vil hvile før han er pågrepet, ifølge Jerusalem Post.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise