Tel Aviv-terroristen drepte tre

Terroristen som drepte to personer i et skyteangrep på en pub i Tel Aviv 1. nyttårsdag, drepte også en drosjesjåfør et annet sted i byen. Drapsmannen er ennå ikke pågrepet.

Amin Shaban var det tredje drapsofferet i terroren i Tel Aviv 1. januar. (Foto: Privat via Ynetnews.com)
Amin Shaban var det tredje drapsofferet i terroren i Tel Aviv 1. januar. (Foto: Privat via Ynetnews.com)
MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

Onsdag bekreftet det israelske politiet at den 42 år gamle drosjesjåføren Amin Shaban ble drept av den samme gjerningsmannen som drepte to personer på en pub i Dizengoff-gaten i Tel Aviv fredag 1. januar. Shaban ble funnet drept nord i Tel Aviv kort tid etter skyteangrepet mot puben, ifølge Ynetnews.com. Politiet vil foreløpig ikke offentliggjøre detaljerte opplysninger om den pågående etterforskningen, da gjerningsmannen ennå ikke er funnet.

Den hovedmistenkte for angrepet er den 29 år gamle israelske araberen Nashat Milhem fra byen Arara, som ligger i ”det arabiske triangelet” i nord-Israel, et område av landet med stor andel arabere i befolkningen. Politiet har i dagene som har gått gjennomført omfattende aksjoner for å få pågrepet terroristen. Ifølge Times of Israel antar de nå at han har gått i dekning på Vestbredden.

Mandag ble seks personer arrestert under mistanke om medvirkning til terrorangrepet, men flere av dem er allerede løslatt. En av dem som fortsatt er fengslet er faren til den hovedmistenkte.

Statsminister Benjamin Netanyahu forsikrer at sikkerhetsstyrkene arbeider døgnet rundt for å finne den skyldige, og at de ikke vil hvile før han er pågrepet, ifølge Jerusalem Post.

Forrige artikkelVebjørn Selbekk i MIFF Ringerike: Islamismen – en trussel mot Norge og Israel
Neste artikkelFatah støtter knivterrordrapene
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -