Fatah: – Hadar Cohens mordere er “rollemodeller”

Terroristene som drepte Hadar Cohen (19) i Jerusalem onsdag blir lovprist som rollemodeller av Fatah-bevegelsen. – Vi tar imot nyheten med glede, sier faren til en av de drepte terroristene.

Hadar Cohen (19) ble drept av tre unge palestinske terrorister som var væpnet til et større angrep mot sivile jøder i Jerusalem.
Hadar Cohen (19) ble drept av tre unge palestinske terrorister som var væpnet til et større angrep mot sivile jøder i Jerusalem.

Fatahs offisielle Facebook-side blir terroristene som skjøt og drepte en israelsk grensepolitikvinne ved Damaskus-porten i Jerusalem hyllet.

– De ble rollemodeller, skriver Fatah i en bildetekst som utroper terroristene til “martyrer”.

På PA TV (selvstyremyndighetenes offisielle tv-stasjon) har faren til en av terroristene kommentert nyheten om sønnen som ble stanset i sitt angrep da han ble skutt og drept.

– Vi mottok nyheten med glede. En martyr. Vår Herre valgte ham ut blant folkene til å bli en martyr. Allah vil tilgi ham, og vi håper han vil være blant menneskene i Paradis, om Allah vil. Priset være Allah usansett, sier faren til terroristen Muhammad Kmeil.

Forrige artikkelNord-Trøndelag FrP krever stans i lønn til terrorister
Neste artikkelSikkerhetsvakt skadet i knivangrep i den israelske byen Ramle av to barne-terrorister
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.