Fatah: – Hadar Cohens mordere er “rollemodeller”

Terroristene som drepte Hadar Cohen (19) i Jerusalem onsdag blir lovprist som rollemodeller av Fatah-bevegelsen. - Vi tar imot nyheten med glede, sier faren til en av de drepte terroristene.
Hadar Cohen (19) ble drept av tre unge palestinske terrorister som var væpnet til et større angrep mot sivile jøder i Jerusalem.
Hadar Cohen (19) ble drept av tre unge palestinske terrorister som var væpnet til et større angrep mot sivile jøder i Jerusalem.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Fatahs offisielle Facebook-side blir terroristene som skjøt og drepte en israelsk grensepolitikvinne ved Damaskus-porten i Jerusalem hyllet.

– De ble rollemodeller, skriver Fatah i en bildetekst som utroper terroristene til “martyrer”.

På PA TV (selvstyremyndighetenes offisielle tv-stasjon) har faren til en av terroristene kommentert nyheten om sønnen som ble stanset i sitt angrep da han ble skutt og drept.

– Vi mottok nyheten med glede. En martyr. Vår Herre valgte ham ut blant folkene til å bli en martyr. Allah vil tilgi ham, og vi håper han vil være blant menneskene i Paradis, om Allah vil. Priset være Allah usansett, sier faren til terroristen Muhammad Kmeil.


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise