Musikkvideo på Hamas-TV: «Spreng bort taket på bussene»

Den palestinske terrorgruppen Hamas oppfordret søndag sine aktivister til å gjennomføre selvmordsaksjoner mot israelere, særlig rettet mot busser, som under den andre intifadaen i årene 2000 – 2005.

Musikkvideo fra Hamas (Skjermdump)
Musikkvideo fra Hamas (Skjermdump)

I musikkvideoen som ble kringkastet søndag 7. februar på Hamas’ offisielle TV-stasjon Al-Aqsa TV, sendt fra Gaza, blir terrorister hyllet og oppfordret til å drepe israelere med selvmordsangrep på israelske busser, ifølge Times of Israel.

Den seks minutter lange videoen viser flere Hamas-medlemmer som danser og synger på arabisk foran en utbombet israelsk buss fra det israelske busselskapet Egged.

Videoen viser også Hamas-medlemmer som planlegger et selvmordsangrep mens de tegner og ser ned på et stort kart over Tel Aviv.

Terroristen blir i videoen presentert som en følsom far og vi kan se at han går inn på en israelsk buss med sivile, inkludert to menn utkledd som ortodokse jøder.

Vi kan også se en buss som brenner, antagelig etter en eksplosjon.

Slik er deler av sangen:

«Å dø som martyr for Al-Aqsa-moskéen gjør sprengkraften i bomben større.

Intifadaen er ikke en intifada dersom busstaket ikke flyr av.

Hyllest til de som utfører angrep som vil ydmyke Netanyahu.

Forbered dere, o dere ærefulle menn, med et bombebelte, fordi ingenting vil tilfredsstille intifadaen unntatt sprengning av busser»

 

De siste månedene har ledere i Hamas flere ganger gitt ordre om å gjenoppta selvmordsbombinger mot israelere.

I en artikkel publisert 18. desember skrev Times of Israel at Hamas-medlemmer arrestert av palestinske sikkerhetsstyrker i avhør hadde fortalt at ledelsen i Gaza ga ordre om å gjennomføre angrep mot israelere, inkludert selvmordsangrep.

Senere samme måned arresterte Shin Bet, israelsk politi og IDF rundt 25 Hamas-medlemmer i Abu Dis, de fleste studenter ved al-Quds universitetet, som planla selvmordsbombinger. De var også kontrollert av lederne i Gaza.

Ifølge en oversikt hos Wikipedia drepte palestinske selvmordsterrorister 804 mennesker, de aller fleste israelere, i løpet av årene 1989 til 2008.

 

https://www.youtube.com/watch?v=RGtclZeLCS0

Hamas’ musikkvideo publisert på Youtube.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise