Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

1 av 120.000

Statsminister Benjamin Netanyahu sammen med forsvarssjef Gadi Eisenkot (t.v.) og forsvarsminister Moshe Ya'alon. (Foto: GPO)
Statsminister Benjamin Netanyahu sammen med forsvarssjef Gadi Eisenkot (t.v.) og forsvarsminister Moshe Ya'alon. (Foto: GPO)
Israels forsvarssjef peker på en oppsiktsvekkende statistikk.

Israels forsvarssjef Gadi Eisenkot talte på en konferanse i Herzliya tirsdag 9. februar. Han opplyste blant annet at IDF har nesten hundre ingeniør-kjøretøy i sving mot grensen til Gaza-stripen for å avdekke og ødelegge angrepstunneler som Hamas graver inn under grensen til Israel.

I talen forsvarte Eisenkot også det nye tiltaket med å gi flere arbeidstillatelser i Israel til palestinere på Vestbredden.

– Et hovedspørsmål er: Hvem er ikke terrorist? Det har vært ett tilfelle – ikke to – hvor en terrorist hadde arbeidstillatelse i Israel. I det siste tiåret, blant de over 120.000 mennesker med arbeidstillatelser, har det vært bare én terrorist, sa Eisenkot.

Arbeidstillatelser har også en positiv effekt i palestinernes familier.

– Hvor mange familiemedlemmer av dem som har arbeidstillatelse har gjennomført angrep? Bare én, den unge mannen som gjennomførte et terrorangrep i Otniel i forrige måned. Han var sønn av en med arbeidstillatelse, opplyste Eisenkot.

Forsvarssjefen mener oppfordring til vold i palestinske medier og sosiale medier har hatt stor betydning for terrorbølgen fra september 2015.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart