Her blir israelsk jogger knivstukket av terrorist

En israeler som var ute og jogget ble angrepet av en knivterrorist tirsdag. Angrepet ble fanget opp av et overvåkingskamera. Se videoen her.

Skjermodump fra YouTube.
Skjermodump fra YouTube.

Filmen fra overvåkingskameraet ble offentliggjort onsdag kveld, og kan sees under denne artikkelen.

Angrepet fant sted tirsdag ettermiddag langs en vei i nærheten av bosetningen Neve Daniel på Vestbredden, i bosetningsblokken Gush Etzion, sør for Jerusalem. Videoen viser hvordan en svartkledd mann bevæpnet med kniv tar seg opp på veien etter å ha gjemt seg i buskene i veikanten. Terroristen overrasker joggeren, som forsøker å løpe fra ham uten å klare det. Terroristen stikker joggeren flere ganger i overkroppen med kniv. Angriperen løper bort fra åstedet. Offeret klarer å ta seg nedover veien for å søke hjelp.

Det var en 28 år gammel israelsk mann fra den nærliggende bosetningen Rosh Tzurim som ble knivstukket mens han var på joggetur. Han ble moderat skadet i angrepet, ifølge Times of Israel. Gjerningsmannen er fortsatt ikke pågrepet to dager etter angrepet.

To andre forsøk på terrorangrep ble i tillegg avverget tirsdag, ifølge Israel Hayom. Ei 13 år gammel palestinsk jente ble pågrepet med kniv ved en kontrollpost i Gush Etzion-blokken tirsdag morgen. 45 minutter senere forsøkte ei 16 år gammel palestinsk jente fra Øst-Jerusalem å knivstikke israelske grensepolitimenn ved Damaskus-porten inn til Gamlebyen i Jerusalem. Begge angriperne ble pågrepet av israelske styrker før de rakk å skade noen.

Se overvåkingsvideoen her:

 

Forrige artikkelDershowitz’ utfordring
Neste artikkelDet israelske politiets nyeste avdelingsdirektør er muslimsk araber
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/