Her blir israelsk jogger knivstukket av terrorist

En israeler som var ute og jogget ble angrepet av en knivterrorist tirsdag. Angrepet ble fanget opp av et overvåkingskamera. Se videoen her.
Skjermodump fra YouTube.
Skjermodump fra YouTube.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Filmen fra overvåkingskameraet ble offentliggjort onsdag kveld, og kan sees under denne artikkelen.

Angrepet fant sted tirsdag ettermiddag langs en vei i nærheten av bosetningen Neve Daniel på Vestbredden, i bosetningsblokken Gush Etzion, sør for Jerusalem. Videoen viser hvordan en svartkledd mann bevæpnet med kniv tar seg opp på veien etter å ha gjemt seg i buskene i veikanten. Terroristen overrasker joggeren, som forsøker å løpe fra ham uten å klare det. Terroristen stikker joggeren flere ganger i overkroppen med kniv. Angriperen løper bort fra åstedet. Offeret klarer å ta seg nedover veien for å søke hjelp.

Det var en 28 år gammel israelsk mann fra den nærliggende bosetningen Rosh Tzurim som ble knivstukket mens han var på joggetur. Han ble moderat skadet i angrepet, ifølge Times of Israel. Gjerningsmannen er fortsatt ikke pågrepet to dager etter angrepet.

To andre forsøk på terrorangrep ble i tillegg avverget tirsdag, ifølge Israel Hayom. Ei 13 år gammel palestinsk jente ble pågrepet med kniv ved en kontrollpost i Gush Etzion-blokken tirsdag morgen. 45 minutter senere forsøkte ei 16 år gammel palestinsk jente fra Øst-Jerusalem å knivstikke israelske grensepolitimenn ved Damaskus-porten inn til Gamlebyen i Jerusalem. Begge angriperne ble pågrepet av israelske styrker før de rakk å skade noen.

Se overvåkingsvideoen her:

 


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise