PA-styrkene avverget bombeangrep

Palestinske sikkerhetsstyrker avverget et angrep med kniver og rørbomber mot israelske soldater ved en kontrollpost utenfor Jenin tirsdag.

Kontrollposten Jalame utenfor Jenin. (Illustrasjonsfoto: Det israelske forsvarsdepartementet)
Kontrollposten Jalame utenfor Jenin. (Illustrasjonsfoto: Det israelske forsvarsdepartementet)

To palestinske tenåringer ble pågrepet av palestinske sikkerhetsstyrker tirsdag morgen, ifølge Ynetnews.com. Ifølge palestinske kilder var tenåringene i besittelse av kniver og rørbomber da de ble tatt. De ble pågrepet på den palestinske siden av kontrollposten Jalame utenfor Jenin på Vestbredden, like før de ville ha krysset grensen til israelsk side.

Begge de arresterte er 15 år gamle og kommer fra en landsby utenfor Jenin. De skal ha planlagt å utføre et todelt angrep: Først ville de detonere rørbombene, deretter ville de gå løs på overlevende med kniv.

I løpet av den senere tidens bølge av terrorangrep mot Israel har de palestinske sikkerhetsstyrkene avverget minst tre angrep ved kontrollposten Jalame. De palestinske styrkene ble utplassert ved kontrollposten etter at det var blitt begått fire forsøk på knivangrep der av palestinske tenåringer.

Forrige artikkelMark Babot til europeisk Israel-konferanse i Sandvika
Neste artikkelRussland vil selge krigsfly til Iran
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/