Knivstakk to ved Damaskus-porten

To grensepolitimenn ble skadet da en palestinsk terrorist gikk til knivangrep ved Damaskus-porten i Jerusalem tidlig fredag morgen.
Åstedet ved Damaskus-porten etter knivangrepet fredag morgen. (Foto: United Hatzolah)
Åstedet ved Damaskus-porten etter knivangrepet fredag morgen. (Foto: United Hatzolah)

En av grensepolitimennene ble knivstukket i overkroppen og er moderat skadet. Den andre ble knivstukket i en arm og slapp fra angrepet med lettere skader. Begge de skadde grensepolitimennene er i begynnelsen av 20-årene, ifølge Times of Israel.

Da israelske sikkerhetsstyrker avfyrte skudd mot gjerningsmannen for å stanse angrepet, ble en 50 år gammel palestinsk kvinne fra Øst-Jerusalem lettere skadet av splinter eller rikosjetter fra skuddene.

Terroristen var en 20 år gammel palestinsk mann fra Øst-Jerusalem. Han ble skutt og drept i selvforsvar av israelske styrker under angrepet.

Området rundt Damaskus-porten er stengt av politiet i timene etter angrepet. Porten er en av de mest brukte inngangene til Gamlebyen fra Øst-Jerusalem, og har vært åsted for en rekke angrep i løpet av de siste månedenes terrorbølge mot Israel. Tidligere denne uken var det angrep på det samme stedet tre dager på rad.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise