Knivstakk to ved Damaskus-porten

To grensepolitimenn ble skadet da en palestinsk terrorist gikk til knivangrep ved Damaskus-porten i Jerusalem tidlig fredag morgen.

Åstedet ved Damaskus-porten etter knivangrepet fredag morgen. (Foto: United Hatzolah)
Åstedet ved Damaskus-porten etter knivangrepet fredag morgen. (Foto: United Hatzolah)

En av grensepolitimennene ble knivstukket i overkroppen og er moderat skadet. Den andre ble knivstukket i en arm og slapp fra angrepet med lettere skader. Begge de skadde grensepolitimennene er i begynnelsen av 20-årene, ifølge Times of Israel.

Da israelske sikkerhetsstyrker avfyrte skudd mot gjerningsmannen for å stanse angrepet, ble en 50 år gammel palestinsk kvinne fra Øst-Jerusalem lettere skadet av splinter eller rikosjetter fra skuddene.

Terroristen var en 20 år gammel palestinsk mann fra Øst-Jerusalem. Han ble skutt og drept i selvforsvar av israelske styrker under angrepet.

Området rundt Damaskus-porten er stengt av politiet i timene etter angrepet. Porten er en av de mest brukte inngangene til Gamlebyen fra Øst-Jerusalem, og har vært åsted for en rekke angrep i løpet av de siste månedenes terrorbølge mot Israel. Tidligere denne uken var det angrep på det samme stedet tre dager på rad.

Forrige artikkelEn drept og en alvorlig skadet i knivangrep torsdag
Neste artikkelTuvia (21) ble knivdrept mens han handlet mat
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/