Knivangrep mot grensepoliti i Hebron

Israelske soldater ved Patriarkenes grav i Hebron. (Illustrasjonsfoto: Nick Thompson / Flickr.com / CC)
Israelske soldater ved Patriarkenes grav i Hebron. (Illustrasjonsfoto: Nick Thompson / Flickr.com / CC)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Angriperen var en 17 år gammel palestiner fra Hebron. Da han ble bedt om å vise identifikasjonspapirer ved en kontrollpost like ved helligdommen Patriarkenes grav, trakk han kniv og hogg med den mot grensepolitimannen. Offeret klarte å skyve angriperen fra seg i selvforsvar og slapp fra angrepet med lettere skader i ansiktet og hodet. Da angriperen etterpå forsøkte å gå løs på andre israelske vakter på stedet, ble han skutt og drept av de israelske sikkerhetsstyrkene, ifølge Ha’aretz.

Fredag ble det begått to forsøk på knivangrep på Vestbredden. Dagen før ble en israelsk soldat alvorlig skadet i et annet knivangrep.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag