Kvinne knivstukket i Sentral-Israel

En israelsk-arabisk kvinne gikk til knivangrep i den sentral-israelske byen Rosh Ha’ayin søndag.
Åstedet for knivangrepet i Rosh Ha'ayin søndag 3. april. (Foto: Magen David Adom)
Åstedet for knivangrepet i Rosh Ha'ayin søndag 3. april. (Foto: Magen David Adom)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Angrepet skjedde tidlig søndag ettermiddag, ifølge Times of Israel. Offeret var en israelsk kvinne i 30-årsalderen. Hun ble knivstukket i armen, men slapp fra angrepet med lettere skader fordi terroristen ble overmannet av en sikkerhetsvakt som befant seg i nærheten. Sikkerhetsvakten klarte å få kontroll over angriperen uten å avfyre skudd og tok fra henne både kniven hun brukte og en annen kniv som lå i vesken hennes. Angriperen var en israelsk-arabisk kvinne på 23 år fra den nærliggende arabiske landsbyen Kfar Kassem. Hun ble pågrepet og arrestert uskadet. Offeret er fraktet til Beilinson-sykehuset i Petah Tikva.

Søndagens knivangrep avbryter en periode på ni dager uten terrorangrep mot Israel. En terrorbølge av knivangrep, skyteangrep og bilangrep har pågått siden september 2015. Til sammen er det begått 336 slike angrep i denne perioden. 34 terrorofre er drept og 411 skadet, ifølge israelske myndigheter. Palestinere fra Vestbredden og Øst-Jerusalem har stått bak storparten av angrepene. Bare i et fåtall tilfeller har det vært israelske arabere som har begått angrep, slik som i dag.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise