Kvinne knivstukket i Sentral-Israel

En israelsk-arabisk kvinne gikk til knivangrep i den sentral-israelske byen Rosh Ha’ayin søndag.

Åstedet for knivangrepet i Rosh Ha'ayin søndag 3. april. (Foto: Magen David Adom)
Åstedet for knivangrepet i Rosh Ha'ayin søndag 3. april. (Foto: Magen David Adom)

Angrepet skjedde tidlig søndag ettermiddag, ifølge Times of Israel. Offeret var en israelsk kvinne i 30-årsalderen. Hun ble knivstukket i armen, men slapp fra angrepet med lettere skader fordi terroristen ble overmannet av en sikkerhetsvakt som befant seg i nærheten. Sikkerhetsvakten klarte å få kontroll over angriperen uten å avfyre skudd og tok fra henne både kniven hun brukte og en annen kniv som lå i vesken hennes. Angriperen var en israelsk-arabisk kvinne på 23 år fra den nærliggende arabiske landsbyen Kfar Kassem. Hun ble pågrepet og arrestert uskadet. Offeret er fraktet til Beilinson-sykehuset i Petah Tikva.

Søndagens knivangrep avbryter en periode på ni dager uten terrorangrep mot Israel. En terrorbølge av knivangrep, skyteangrep og bilangrep har pågått siden september 2015. Til sammen er det begått 336 slike angrep i denne perioden. 34 terrorofre er drept og 411 skadet, ifølge israelske myndigheter. Palestinere fra Vestbredden og Øst-Jerusalem har stått bak storparten av angrepene. Bare i et fåtall tilfeller har det vært israelske arabere som har begått angrep, slik som i dag.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise