Bombe eksploderte ved Gaza-grensen

En bombe eksploderte ved grensegjerdet mellom Israel og Gaza fredag morgen.

Grensegjerdet mellom Israel og Gaza. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)
Grensegjerdet mellom Israel og Gaza. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)

En bulldoser som ble brukt i arbeid på israelsk side av grensen befant seg på kort avstand fra bomben da den eksploderte. Likevel kom ingen til skade, ifølge Times of Israel.

Bomben var plassert på Gazas side av den nordlige grensen.

I januar avdekket israelske sikkerhetsstyrker flere planer om lignende bombeangrep. Det israelske luftforsvaret angrep en gruppe palestinske terrorister som var i ferd med å plassere ut en bombe ved grensen og hindret dermed at angrepet ble utført. Etterretningstjenesten fant samtidig flere veibomber som sto klare til å eksplodere.

Den nordlige delen av grensen har vært det mest urolige grenseområdet etter Gaza-krigen 2014. Området har vært preget av jevnlige opptøyer ved grensen og sporadiske rakettangrep.

Forrige artikkelFlere terrormistenkte arrestert
Neste artikkelIsrael og Tyrkia svært nær avtale
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Tor-Bjørn Nordgaard (f. 1980) er fra mars 2016 ny redaktør av MIFFs avis Midtøsten i fokus. Nordgaard har jobbet som journalist for MIFF fra 2014. Han har bakgrunn som frilansjournalist og forfatter. Tlf. 95278159 E-post: tor-bjorn@miff.no Følg Nordgaard fra Facebook-siden https://www.facebook.com/mifftbn/